Θανάσης Χουλιαράς - New Album Release: «Δεν Έχει Θαύματα Εδώ»

Ο Θανάσης Χουλιαράς, γνωστός τα τελευταία χρόνια από τη δουλειά του ως τραγουδιστής των KollektivA και μέσα από διάφορες μουσικοθεατρικές παραστάσεις και musical, κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο «Δεν έχει θαύματα εδώ».

Πρόκειται για μια συλλογή τραγουδιών, που αντλώντας επιρροές από διάφορα είδη και στυλ και αξιοποιώντας ένα πλούσιο φάσμα ενορχηστρωτικών προσεγγίσεων, επιδιώκει να αποτελέσει μια ξεχωριστή πρόταση ελληνικού τραγουδιού σήμερα.

Τραγούδια που έχουν κοινό θεματικό τόπο το ταξίδι, την πορεία, την αναζήτηση και στοχάζονται πάνω στον καταλυτικό τρόπο που αυτά επιδρούν στο υποκείμενό τους. Μποέμικες ωραιότητες και αδιάφορες ρουτινιάρικες μετακινήσεις. Μικρές καθημερινές οδύσσειες και καθοριστικά ταξίδια ζωής. Μοναχικές πορείες που μπορεί να οδηγήσουν σε μια βαθύτερη κατανόηση του «μαζί».



Με διάχυτη μια θεατρική ερμηνευτική διάθεση και μουσικές που δε φοβούνται να πειραματιστούν, τα τραγούδια του album θέλουν να γίνουν η σπίθα που θα ανάψει τη φωτιά του επόμενου ταξιδιού.

Ακούστε όλο το δίσκο στο Youtube

Κατεβάστε τα τραγούδια του album στα παρακάτω links:


INFO

Ηχογράφηση/ Μίξη: Γιώργος Θεοφάνους, Studio Kollektiva
Mastering: Νάσος Νομικός, Vu Productions Mastering Studio
Photo Session: Αφροδίτη Ζαγγανά

Συμμετέχουν οι μουσικοί
Ηλεκτρικές/ακουστικές/κλασικές κιθάρες, μπάσο, πιάνο, πλήκτρα, φυσαρμόνικα, theremin, programming: Γιώργος Θεοφάνους
Φωνητικά: Αμέρισσα Φτούλη
Τύμπανα: Δημήτρης Γιαννούχος
Κόντρα Μπάσο: Κώστας Σταυρόπουλος
Βιολί: Χρήστος Δαλιάνης
Πιάνο: Κώστας Εγγλέζος


Επικοινωνία

  • Facebook
  • Official YouTube Channel
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.