Φάνης Μαργαρώνης - «Πώς να φτιάξετε ένα ροκ συγκρότημα - Εγχειρίδιο»

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Μετρονόμος» το βιβλίο του Φάνη, με τίτλο: «Πώς να φτιάξετε ένα ροκ συγκρότημα – Εγχειρίδιο»

Ο Φάνης Μαργαρώνης είναι τραγουδοποιός, ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας των KollektivA. Κόλλησε το μικρόβιο της ροκ από μικρός και δυσκολεύεται να το ξεπεράσει. Έχουν κυκλοφορήσει καμιά 100αριά τραγούδια του και ανακατεύεται με τα ροκ συγκροτήματα από πάντα. Έχει πολλές άλλες ιδιότητες, οι οποίες όμως είναι μάλλον άσχετες με το συγκεκριμένο βιβλίο.

Το «Πώς να φτιάξετε ένα ροκ συγκρότημα» δημιουργεί με ζωντανό ύφος και χιούμορ μια σύνδεση ανάμεσα στο χτες και το σήμερα της ροκ μουσικής στην Ελλάδα. Συμβουλεύει τους νέους μουσικούς που θέλουν να στήσουν –και κυρίως να κρατήσουν ζωντανό- το δικό τους ροκ συγκρότημα και ταυτόχρονα, με παράλληλες ματιές, φανερώνει στον αναγνώστη την πραγματικότητα πίσω από τη μουσική βιομηχανία της χώρας μας.

Όποιος είναι μουσικός σε ροκ συγκρότημα θα βρει το βιβλίο χρήσιμο και διασκεδαστικό, πιθανά επίσης να βρει και τον εαυτό του ανάμεσα στις σελίδες του. Όποιος αγαπά τη μουσική, όποιος λατρεύει τις αληθινές ιστορίες και τις φιλικές συζητήσεις, όποιος έχει φανταστεί –έστω μία φορά- τον εαυτό του ως μέλος ενός συγκροτήματος, θα το απολαύσει.

Προλογίζει ο Θοδωρής Βλαχάκης (Magic De Spell).

Ενδεικτικό σημείο παραγγελίας: https://goo.gl/wHwmFP